Les Bonbons boulles miellines ovat vastustamaton herkku, joka ilahduttaa niin pieniä kuin suuria. Makean maun ja sulavan koostumuksen ansiosta nämä makeiset ovat täydellisiä herkuttelutaukoihin tai mukavien hetkien rikastamiseen. Jokainen pallo on huolellisesti valmistettu takaamaan makujen räjähdys suussa, yhdistäen hunajan maun lohduttavaan makeuteen. Olipa kyseessä juhla, syntymäpäivä tai yksinkertaisesti itsensä hemmottelu, nämä makeiset ovat ihanteellinen valinta. Integroimalla ne päivittäiseen elämääsi, tulet lisäämään ripauksen makeutta ja onnea joka hetkeen.
Yritys MARTEAU & LEMARIÉ on erikoistunut teolliseen käyttöön tarkoitettujen pallojen valmistukseen – Esittely
Marteau & Lemarié on vuodesta 1922 lähtien erikoistunut pallojen ja mikropallojen tuotantoon tekniikassa ja teollisuudessa.
Tarkkuusmekaniikassa palloja käytetään jauhamiseen ja kiillotukseen.
Lisäksi niitä voidaan käyttää teollisuustuotteiden osina, esimerkiksi laakeripalloissa tai käyttöaineena, kuten pallokiillotuskoneissa.
Palloja voi olla teräspalloja, muovisia tarkkuuspalloja tai palloja muista materiaaleista.
Palloja kuulakyniin, pumppuihin, venttiileihin, laakereihin,
palloja liukukiskoihin, pallokierteenakseliin, detektoreihin,
palloja teollisiin tai laboratoriokäyttöisiin hiomakoneisiin, kellujia, roll-on tuotteita jne.
Meillä on suuri valikoima erilaisia halkaisijoita ja standardimateriaaleja varastossa, joten voimme toimittaa tilauksenne lyhyessä ajassa.
Mace on meille rakas ja siitä on tullut Muzirisin ikoninen mauste. Macis (mace englanniksi) on muskottipähkinän punainen kuori, joten niiden maut ovat hyvin lähellä toisiaan. Kuitenkin macis on paljon herkempää ja hienostuneempaa suussa, ja se tuo mukanaan mäntyisiä ja makeita vivahteita. Sitä käytetään pieninä määrinä, joko hienoksi hakattuna tai suoraan infusoituna valmistuksiisi.
Alkuperä: Banda-saarten, Indonesia
Laatu: kukat, Erikois, Punainen-Oranssi
Muut pakkaukset VRAC ja SACHETS: 125g, 250g, 500g, 1 kg, 5 kg -
Kuorittu tattari VIJAYA kuuluu paikallisten tuotteiden valikoimaamme. Luontaisesti gluteeniton, runsas proteiinien, vitamiinien ja mineraalien lähde, tämä pieni siemen, joka on peräisin polygonaceae-perheeseen kuuluvasta kasvista, tuo suolaisiin ja makeisiin ruokiin hienostunutta pähkinäistä makua...
Viite:22231
"Humulus lupulus" latinaksi, on köynnös, joka voi kiivetä jopa 10 metriin ja kasvaa 30 cm päivässä! Sitä viljellään sen käpyjen vuoksi, jotka ovat peitetty lupuliinilla, joka antaa katkeruutta ja makua oluellemme.
Vuonna 2020 aloitimme 12 lajikkeen viljelyn, katkerista aromikkaisiin, englantilaisista, saksalaisista tai amerikkalaisista.
Paikallisen oluen saamiseksi tarvitaan paikallista (ja luomua) humalaa.
Ja se on onni, sillä paikalliset panimomme odottivat vain tätä voidakseen hienostaa reseptejään ja antaa tuotteilleen todellisen paikallisen sävyn.
Käpyinä tai pellettinä, olitpa sitten panimomestari tai ystävien kanssa pienpanimoita tekevä harrastaja, voit vierailla kaupassamme tai ottaa meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja.
Pakkaus: 200g, 1kg, 5kg
Pienet mustekalat persiljakermassa: Valmista persillade (valkosipuli & persilja). Sulata pienet mustekalat. Suosittelemme sulattamaan mustekalat vedessä juuri ennen valmistusta. Paista mustekaloja pannulla oliiviöljyssä, lisää persillade siten, että saat tasaisen kullanruskean pinnan. Mausta haluamallasi tavalla. Lisää tuorekerma ja anna hautua 4 minuuttia miedolla lämmöllä. Tarjoile valkoisen riisin tai höyrytettyjen porkkanoiden kanssa.