Tuotteet hakusanalla nash boilies (10)

Hunajapullot

Hunajapullot

Les Bonbons boulles miellines ovat vastustamaton herkku, joka ilahduttaa niin pieniä kuin suuria. Makean maun ja sulavan koostumuksen ansiosta nämä makeiset ovat täydellisiä herkuttelutaukoihin tai mukavien hetkien rikastamiseen. Jokainen pallo on huolellisesti valmistettu takaamaan makujen räjähdys suussa, yhdistäen hunajan maun lohduttavaan makeuteen. Olipa kyseessä juhla, syntymäpäivä tai yksinkertaisesti itsensä hemmottelu, nämä makeiset ovat ihanteellinen valinta. Integroimalla ne päivittäiseen elämääsi, tulet lisäämään ripauksen makeutta ja onnea joka hetkeen.
Tarkkuuskuulat

Tarkkuuskuulat

Yritys MARTEAU & LEMARIÉ on erikoistunut teolliseen käyttöön tarkoitettujen pallojen valmistukseen – Esittely Marteau & Lemarié on vuodesta 1922 lähtien erikoistunut pallojen ja mikropallojen tuotantoon tekniikassa ja teollisuudessa. Tarkkuusmekaniikassa palloja käytetään jauhamiseen ja kiillotukseen. Lisäksi niitä voidaan käyttää teollisuustuotteiden osina, esimerkiksi laakeripalloissa tai käyttöaineena, kuten pallokiillotuskoneissa. Palloja voi olla teräspalloja, muovisia tarkkuuspalloja tai palloja muista materiaaleista. Palloja kuulakyniin, pumppuihin, venttiileihin, laakereihin, palloja liukukiskoihin, pallokierteenakseliin, detektoreihin, palloja teollisiin tai laboratoriokäyttöisiin hiomakoneisiin, kellujia, roll-on tuotteita jne. Meillä on suuri valikoima erilaisia halkaisijoita ja standardimateriaaleja varastossa, joten voimme toimittaa tilauksenne lyhyessä ajassa.
Hunaja- ja Eukalyptuskarkit 100g

Hunaja- ja Eukalyptuskarkit 100g

Hunaja- ja eukalyptuspallokarkit. 100g pussi. Ainesosat: sokeri, glukoosisiirappi, hunaja (15%), eukalyptuksen eteeriset öljyt, mentoli.
Rasvapallot x 6

Rasvapallot x 6

Rasvapallot x 6
Muskottipähkinä - Kokonaiset Mausteet

Muskottipähkinä - Kokonaiset Mausteet

Mace on meille rakas ja siitä on tullut Muzirisin ikoninen mauste. Macis (mace englanniksi) on muskottipähkinän punainen kuori, joten niiden maut ovat hyvin lähellä toisiaan. Kuitenkin macis on paljon herkempää ja hienostuneempaa suussa, ja se tuo mukanaan mäntyisiä ja makeita vivahteita. Sitä käytetään pieninä määrinä, joko hienoksi hakattuna tai suoraan infusoituna valmistuksiisi. Alkuperä: Banda-saarten, Indonesia Laatu: kukat, Erikois, Punainen-Oranssi
Kuorittu Tattari Siemen - RANSKA - 25 Kg - Luomu*

Kuorittu Tattari Siemen - RANSKA - 25 Kg - Luomu*

Muut pakkaukset VRAC ja SACHETS: 125g, 250g, 500g, 1 kg, 5 kg - Kuorittu tattari VIJAYA kuuluu paikallisten tuotteiden valikoimaamme. Luontaisesti gluteeniton, runsas proteiinien, vitamiinien ja mineraalien lähde, tämä pieni siemen, joka on peräisin polygonaceae-perheeseen kuuluvasta kasvista, tuo suolaisiin ja makeisiin ruokiin hienostunutta pähkinäistä makua... Viite:22231
Kasvipohjainen puhallusmedia - Maissin tähkät ja saksanpähkinän kuoret

Kasvipohjainen puhallusmedia - Maissin tähkät ja saksanpähkinän kuoret

Kasvipohjainen puhallusmedia - Maissin lehdet ja saksanpähkinän kuoret
NUGGETS AL AFDAL 1KG

NUGGETS AL AFDAL 1KG

NUGGETS AL AFDAL 1KG Pakkauksen kokoonpano: 5x1kg Lavakokoonpano: 120 pakkausta/lava Säilytys: -18°C
Nugget Humala – Pellet

Nugget Humala – Pellet

"Humulus lupulus" latinaksi, on köynnös, joka voi kiivetä jopa 10 metriin ja kasvaa 30 cm päivässä! Sitä viljellään sen käpyjen vuoksi, jotka ovat peitetty lupuliinilla, joka antaa katkeruutta ja makua oluellemme. Vuonna 2020 aloitimme 12 lajikkeen viljelyn, katkerista aromikkaisiin, englantilaisista, saksalaisista tai amerikkalaisista. Paikallisen oluen saamiseksi tarvitaan paikallista (ja luomua) humalaa. Ja se on onni, sillä paikalliset panimomme odottivat vain tätä voidakseen hienostaa reseptejään ja antaa tuotteilleen todellisen paikallisen sävyn. Käpyinä tai pellettinä, olitpa sitten panimomestari tai ystävien kanssa pienpanimoita tekevä harrastaja, voit vierailla kaupassamme tai ottaa meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja. Pakkaus: 200g, 1kg, 5kg
Pienet puhdistetut mustekalat - Pääjalkaisten valikoima

Pienet puhdistetut mustekalat - Pääjalkaisten valikoima

Pienet mustekalat persiljakermassa: Valmista persillade (valkosipuli & persilja). Sulata pienet mustekalat. Suosittelemme sulattamaan mustekalat vedessä juuri ennen valmistusta. Paista mustekaloja pannulla oliiviöljyssä, lisää persillade siten, että saat tasaisen kullanruskean pinnan. Mausta haluamallasi tavalla. Lisää tuorekerma ja anna hautua 4 minuuttia miedolla lämmöllä. Tarjoile valkoisen riisin tai höyrytettyjen porkkanoiden kanssa.